ENARA huonemonitori 7″ kosketusnäytöllä

Tuotetunnus (SKU): 9630084 Osasto:

Kuvaus

Tilauskoodi: 9630084
Tuotemalli: MVC-151

ENARA MVC-151 uusi neutraali ja minimalistinen muotoilu yhdistyy täydellisesti kaikenlaiseen kodin sisustukseen, klassisisimmasta avantgardistiisimpaan.

Kosketuspainikkeissa käytetty nykyaikainen kapasitiivinen teknologia varmistaa luotettavan ja pitkäkestoisen toiminnan, ja koska niissä ei ole sähköisiä koskettimia tai liikkuvia osia, vältytään perinteisten painikkeiden toimintaan vaikuttavalta lian kerääntymiseltä.

Enara-näytössä on erittäin hyödyllinen toiminto, jotta kukaan ei keskeytä lepoaikaasi: ”Älä häiritse” -toiminto.

Sen suuren 7 tuuman litteän näytön avulla voit tunnistaa soittajan täysin selkeästi ja turvallisesti, ja näyttövalikon avulla voit myös säätää kuvaa optimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi kaikissa valaistustilanteissa.

Monitori pitää automaattisesti visuaalista kirjaa vierailijoista, joiden puheluihin ei vastata. Kun puheluun ei ole vastattu, monitori tallentaa automaattisesti kuvan puhelun soittaneesta henkilöstä.

ACTIVE VIEW -teknologialla värit, joita et ole koskaan ennen nähnyt. Näyttömme tarjoaa hämmästyttävän laadun, kirkkaammat värit ja terävämmän kuvan uusimman teknologiansa ansiosta.

Tietoja ENARA monitoreista englanniksi:https://www.alcadelectronics.com/en/latest-news/monitors-enara-2-wire-technology-active-view

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ENARA huonemonitori 7″ kosketusnäytöllä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *